CuChi.cc (under utveckling)

“SĂ€ker anslutning över hela vĂ€rlden till interna resurser”.

CuChi.cc Àr en molntjÀnst för att förenkla hantering av ett tunnel-nÀtverk. En organisation eller anvÀndare skapar en tunnel som Àr krypterad och dold offentligt för skapa en skyddad kommunikation mellan klienter och resurser pÄ nÀtet.

Till exempel kan Testbolaget AB anvÀnda tjÀnsten för att dela ut företagsresurser krypterat och dolt pÄ det publika nÀtet till sina anstÀllda. Det möjliggör att anstÀllda kan arbeta vart som helst i vÀrlden mot företagsresurserna pÄ ett sÀkert sÀtt, precis som om den anstÀllde befann sig pÄ kontoret internt pÄ företaget.

Skapa och lÀnka tunneln till hem-, företags- eller till ett annat tunnelnÀtverk. Dölj intranetsidor eller andra tjÀnster som endast bör vara tillgÀngligt till en viss grupp.

Med CuChi.cc kan Àven klienterna kommunicera direkt med varandra krypterat och dolt.

TjĂ€nsten anvĂ€nder sig av konceptet “split tunneling”.

LÀs mer hÀr om vad domÀnen CuChi.cc betyder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *